Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 07.12.2021, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 17-të të BKT Superligës edicioni 2021/2022. Pas shqyrtimit komplet…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Remzi Azemi dhe Bekim Behrami anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 06.12.2021 shqyrtoi ankesën e futbollistit të KF “ Kosova VR” Visar Llugaliu me nr. ID 002192M99. VENDIM Komisioni për Ankesa –…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Remzi Azemi dhe Bekim Behrami anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 06.12.2021 shqyrtoi e ankesën e përfaqësuesit juridik i OJQ KF “Daradana“, Besim Osmani me nr Reference 956/1 datë 19.11.2021. VENDIM Komisioni…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Remzi Azemi dhe Bekim Behrami anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 06.12.2021 shqyrtoi e ankesën e KF “Besa” me nr Reference 9631 datë 03.12.2021 për Erion Morina. VENDIM Komisioni për Ankesa –…

P