Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Kryesore

EP Hajvalia kampione në Sigal Superligën e Kosovës 

26 maj, 2023 – Futbollistet e skuadrës EP Hajvalia janë kampione në Sigal Superligën e Kosovës për edicionin garues 2022/23. Për skuadrën e drejtuar nga Suad Keçi ky është titulli i dytë radhazi. Deri te kurorëzimi me titullin e kampionit, futbollistet e EP Hajvalisë arritën…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Haki Xhemjali kryetar, Sitki Baftiu dhe Remzi Azemi anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 25.05.2023 shqyrtoi ankesën e FC ”Ballkani“ me nr Reference 1338/1 datë 24.05.2023 që ka atakuar vendimin e Komisionit të Garave të…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Haki Xhemjali kryetar, Sitki Baftiu dhe Remzi Azemi anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 25.05.2023 shqyrtoi ankesën e FC ”Malisheva “ me nr Reference 1341/1 datë 24.05.2023 që ka atakuar vendimin e Komisionit Disiplinor –shkalla…

P