Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Lajmet

2 Korriku kampion në Ligën U17 për herë të gjashtë radhazi 

24 maj, 2023 – Skuadra e 2 Korrikut vazhdon të dominojë në grupmoshën nën 17-vjeç në futbollin tonë. Sot, skuadra kryeqytetase u shpall kampione në Ligën U17, duke marrë titullin e saj të gjashtë radhazi në këtë kompeticion. Ceremonia zyrtare e shpalljes së kampionëve u…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 24.05.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me 23.05.2023, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 35-të të Albi Mall Superligës dhe ndeshjeve të xhiros së…

P