Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Vendimet

Vendim i Komisionit të futsallit 

Komisioni i Futsallit në mbledhjen e mbajtur më 16.12.2021, shqyrtoi ankesen se KF DRENICA T për ndeshjen e zhvilluar ndërmjet të KF DRENICA T vs KF VITIA e zhvilluar me datë 13.12.2021 në Skenderaj në lidhje me aktivizimin e lojtarit të KF VITIA, Ismail REXHEPI…

Vendimet

Vendim i Komisionit të futsallit 

Komisioni i Futsallit në mbledhjen e mbajtur më 16.12.2021, shqyrtoi ankesën e KF DRENICA T për ndeshjen e zhvilluar ndërmjet KF DRENICA T vs KF VITIA, e zhvilluar me datë 13.12.2021 në Skenderaj në lidhje me aktivizimin e lojtarit të KF VITIA, Ismail REXHEPI me…

Aktivitete, Kryesore

KEP sponsor i ri i FFK-së 

16 dhjetor, 2021 – Federata e Futbollit e Kosovës është bërë me  partner të ri. Bëhet fjalë për institucionin mikro-financiar KEP. Nënshkrimi i marrëveshjes është bërë, sot, në selinë e FFK-së nga presidenti Agim Ademi dhe kryeshefi ekzekutiv i KEP-it, Shpend Nura. Kjo marrëveshje vjen…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave  

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 14.12.2021, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 18-të të BKT Superligës edicioni 2021/2022. Pas shqyrtimit komplet…

Kryesore

Mesazhi i presidentit Ademi pas përfundimit të stinorit vjeshtor 

12 dhjetor, 2021 – Presidenti Agim Ademi nëpërmjet një mesazhi ka përgëzuar klubet për përfundimin e suksesshëm të stinorit vjeshtor të garave. Presidenti Ademi ka vlerësuar kontributin e secilit të përfshirë në futboll për garë korrekte dhe cilësore, teksa ka veçuar sistemin VAR, si një…

P