Author: ffk

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Met Çeku – kryetar dhe Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Bekim Behrami – anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 11.12.2020 shqyrtoi procedurat e iniciuara disiplinore nga ana e komisioneve garuese pas përfundimit të ndeshjeve…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 11.12.2020, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të Superligës dhe Ligës së Parë për Kampionatin 2020/2021, administroi tërë materialin e prezantuar nga…

Kryesore

Presidenti Ademi takoi përzgjedhësin Challandes 

11 dhjetor, 2020 – Në vazhdën e takimeve të punës në vendet e ndryshme evropiane, presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi aktualisht gjendet në Cyrih të Zvicrës dhe krahas disa takimeve tjera, takoi edhe përzgjedhësin e Kombëtares, Bernard Challandes. Në këtë takim,…

P