Author: ffk

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar në mbledhjen e mbajtur me datë 15.05.2015 ( ditë e merkurë – ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara…

Lajmet

Gjyqtarët e ndeshjeve të fundjavës 

Është caktuar termini i ndeshjeve dhe gjyqtarët e javës së 22-të, të fundit për fazën e dytë të garave, në Raiffeisen Superligë. Dy ndeshje do të zhvillohen të shtunën, derisa katër ndeshjet e tjera luhen të dielën.   Raiffeisen Superliga Java e 22-te ndeshjet zhvillohen…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë  në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 08.04.2015 (ditë e mërkurë – ora 14.00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e…

P