Author: ffk

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Bekim Behrami – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 23.02.2021 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje, Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati anëtarë, në mbledhjen e datës 23.02.2021, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 20-të të Superligës së Kosovës dhe të xhiros së 15-të të…

Lajmet

Orari i ndeshjeve të javës së 21-të 

22 shkurt, 2021 – Komisioni i Garave e ka caktuar orarin e ndeshjeve për javën e 21-të në Superligë, të cilat do të zhvillohen këtë mesjavë. Edhe kjo xhiro sjellë ballafaqime joshëse, ku spikasin duelet e skuadrave të kreut të renditjes, ndërmjet Prishtinës dhe Dritës,…

P