Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e vet të mbajtur më datë  15.04.2016 (ditë e premte ora 13,00) shqyrtoi procedurat disiplinore të hapura dhe të pezullimit nga mbledhja e kaluar dhe për të njëjtat, duke iu referuar raporteve të zyrtarëve, konform dispozitave të…

Lajmet

Vokrri e Salihu takuan ish-kryetarët e FFK-së 

Sot më 15 prill kryetari i FFK-së, Fadil Vokrri dhe sekretari i përgjithshëm Eroll Salihu kanë takuar ish kryetarët e FFK-së, z. Agim Bytyqi dhe z. Sabri Hashani, të cilët i kanë njoftuar për ecurinë dhe përpjekjet e FFK-së për ndërkombëtarizimin e futbollit të Kosovës….

Aktivitete

Delegacioni i FIFA-s e UEFA-s vizitoi tri stadiume 

Sot pasdite më 13 prill delegacioni i FIFA-s dhe UEFA-s i përbërë nga Senesh Erzik kryetar i Asociacioneve të FIFA-s, Peter Gilleron kryetar i FF të Zvicrës, që përfaqësojnë FIFA-n si dhe Thierry Favre dhe Nicolas Luca përfaqësueses të UEFA-s të shoqëruar nga krerët e…

Kryesore

Vizita e delegacionit të FIFA-s e UEFA-s 

Sot më 13 prill delegacioni i FIFA-s dhe UEFA-s i përbërë nga Senesh Erzik, kryetar i Asociacioneve të FIFA-s, Peter Gilleron kryetar i FF së Zvicrës, që përfaqësojnë FIFA-n si dhe Thierry Favre dhe Nicolas Luca përfaqësueses të UEFA-s, kanë vizituar FFK-në, ku u pritën…

Statistika

Statistikat e Raiffeisen Superligës pas javës së 25-të 

Statistikat e përgjithshme të Raiffeisen Superligës pas javës së 25-të: Renditja e plotë e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, kartonët, statistikat e futbollistëve, periudha e golave të shënuar etj. Renditjen e golashënuesve pas javës së 25-të e kryesojnë dyshja Blerand Kurtishaj i Trepçës’89 dhe Kastriot Rexhaj i Besës,…

Vendimet

Inicime disiplinore 

Komisari i Garave i Raiffeisen Superligës dhe Ligës së Parë, në mbledhjen e mbajtur më datën 12.04.2016, pasi shqyrtoi materialin e zyrtarëve të ndeshjeve lidhur me rregullsinë e fillimit dhe përfundimit të ndeshjeve të RaiffeiseSuperliges dhe Liges se Pare dhe të dhënave nga Protokolet zyrtare,…

Lajmet

Agjenda për vizitën e delegacionit të UEFA-s e FIFA-s 

12 prill Mbërritja e anëtarëve të delegacionit të FIFA-s dhe UEFA-s. FFK-ja do të organizojë transportin nga aeroporti në hotelin “Swiss Diamond” 13 prill 9.30 – Kryetari Fadil Vokrri e pret në zyrën e tij delegacionin e FIFA-s dhe UEFA-s 10.30 – Takim me kryeministrin…

P