Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Lajmet

Kamp i suksesshëm me futbollistët e Përfaqësueses U21 

Për dy ditë me radhë më 7 e 8 prill në stadiumin e Flamurtarit në Prishtinë është mbajtur Kampi me futbollistët e përfaqësueses U-21. Në këtë kamp janë përfshirë në shumicë futbollistë nga mërgata e jonë dhe një pjesë e futbollistëve që luajnë në skuadrat…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni  Disiplinor i shkallës së pare  në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë   04.04.2013 ( ditë e premtë  ora 15,00 ) shqyrtoi procedura e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe…

Aktivitete

Nga mbledhja e KE të FFK-së 

Sot më 1 prill, KE i FFK-së nën drejtimin e Agim Ademi nënkryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku shqyrtoi shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. Anëtarët e KE u njohën rreth zhvillimit të dy ndeshjeve të radhës të përfaqësueses së Kosovës,…

Aktivitete

Konfirmohen miqësoret me Turqinë dhe Senegalin 

Sot më 28 mars kryetari i i FFK-së z. Fadil Vokrii, mbajti një konferencë me media, ku gazetarët i njohu për më të rejat në futbollin e Kosovës. Duke i përshëndetur mediat dhe duke i falënderuar për pasqyrimin tejet korrekt të ndeshjes së parë ndërkombëtare…

Aktivitete

FIFA ratifikoi vendimin për Kosovën 

Në ditën e dytë  të mbledhjes së KE të FIFA-s, u debatua edhe për futbollin e Kosovës, për më tepër Komiteti ekzekutiv ka ratifikuar vendimin e Komitetit të Emergjencave të FIFA përndeshje miqësore që përfshin klubet dhe ekipet përfaqësuese e Federatës së Futbollit tëKosovës dhe…

Aktivitete

FIFA: Kosova i respektoi modalitetet 

Federata Ndërkombëtare e Futbollit (FIFA), i është përgjigjur Federatës së Futbollit të Serbisë, pas ankesës që kjo e fundit e ka parashtruar në shtëpinë e futbollit botëror për miqësoren ndërmjet Kosovës dhe Haitit, me preteksin se FFK-ja nuk i ka respektuar modalitetet e caktuara më 13…

P