Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Vendimet

Vendim i KG të Ligës së Parë 

Komisari i Garave i Ligës së Parë, në cilësi të udhëheqësit të garave në Ligën e Parë të Kosovës në futboll, më datën 2.05.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 24-të – Liga e Parë (kategoria e Seniorëve) të vlefshme për Kampionatin…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare, në mbledhjen e vetë të mbajtur me date 30.04.2014 ( ditë emërkurë ) ora 15,00, shqyrtoi procedurat e inicuara nga ana e komesarit të garave për Ligt e dytë ( grupi A dhe B ) si dhe të ligave…

Statistika

Statistikat pas javës së 27-të 

Statistikat e përgjithshme të Raiffeisen Superligës pas javës së 26-të: renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, statistikat e futbollistëve, periudha e golave të shënuar e shumë statistika tjera interesante. Shkarko dokumentin

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë  në përberje ; Dukagjin Zefi kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë  29.04.2014 ( ditë e martë ) ora 16,00, shqyrtoi procedurat e hapura  nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 29.04.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 27-të për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së…

Lajmet

Termini i ndeshjeve të javës së 28-të 

Është caktuar termini i ndeshjeve të javës së 28-të në Raiffeisen Superligë dhe të javës së 25-të në Ligën e Parë. Në elitë, të shtunën, do të zhvillohen tri ndeshje, derisa të dielën dy. Raiffeisen SUPERLIGA, Java e 28-të: E SHTUNË,03.05.2014 nga ora 15.00 Drita-Prishtina…

P