Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Aktivitete

Aktivitete, Kryesore

FFK dhe TEB vazhdojnë partneritetin 

4 shtator 2023 – Federata e Futbollit e Kosovës ka vazhduar bashkëpunimin e suksesshëm me partnerin e saj të besueshëm, TEB. Në konferencën për media ku u organizua edhe ceremonia e nënshkrimit të kontratës, morën pjesë presidenti i FFK-së, Agim Ademi, drejtori i përgjithshëm i…

Aktivitete, Lajmet

U përmbyll seminari treditor me gjyqtarët e futsallit 

3 shtator, 2023 – Kanë përfunduar punimet e seminarit treditor për gjyqtarë të futsallit. Ky seminar u mbajt në organizim të FFK-së në partneritet me UEFA-n dhe FSHF-në. Pjesëmarrës në këtë seminar ishin 34 gjyqtarë, 14 prej të cilëve nga Shqipëria. Gjatë tre ditëve u…

Aktivitete, Lajmet

Mbahet seminari treditor për gjyqtarët e futsallit 

1 shtator, 2023 – Sot në Prishtinë ka filluar seminari treditor për gjyqtarët e futsallit në organizim të FFK-së, në bashkëpunim me UEFA-n dhe FSHF-në. Pjesëmarrës në këtë seminar janë 34 gjyqtarë, 14 prej të cilëve janë nga Shqipëria. Ligjërues në këtë seminar është instruktori…

P