Category: Aktivitete

Aktivitete

Valon Berisha futbollisti më i mirë i vitit 2016 

Sot më 14 janar në praninë e shumë personaliteteve nga jeta politike e sportive e Kosovës dhe jashtë saj, në një atmosferë sportive u mbajt ceremonia e shpalljes së Laureatëve për Vitin 2016. Zyrtarë të UEFA-s, përfaqësueses të federatave të futbollit, federatave të ndryshme sportive,…

Aktivitete, Kryesore

Drekë e përbashkët Kosovë-Turqi 

Sot Federata e Futbollit e Turqisë shtroi drekë tradicionale për Federatën e Futbollit të Kosovës, gjatë secilës u bashkëbisedua për marrëdhëniet ndërmjet federatave. Duke i përshëndetur delegacionin e FFK-së nën kryetari i Federatës turke Semet Yardimci edhe një herë u shpreh për marrëdhëniet që kanë…

Aktivitete, Kryesore

Presidenti i FSHF-së nderohet me mirënjohje 

1 nëntor, 2016 – Sot, në një ceremoni të zhvilluar në kabinetin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, u nderua me mirënjohje për kontributin e dhënë për futbollin shqiptar dhe për ndërkombëtarizimin e futbollit…

P