Category: FIFAconnect

FIFAconnect, Lajmet

Aktivizohet platforma "FIFA Connect" 

4 korrik, 2017 – Njoftohen të gjitha klubet, shkollat e futbollit dhe Lidhjet Rajonale se platforma “FIFA Connect” tashmë është në funksion. Linku i platformës është https://ffk-connect.ma.services/ Në këtë platformë duhet regjistruar së pari çdo administrator i organizatës suaj (klub, shkollë e futbollit private, Lidhje…

FIFAconnect, Lajmet

Mbahet seminari “FIFA Connect Platform” 

7 qershor,  2017 – Me qëllim të aftësimit dhe profesionalizmit të administratës si dhe funksionalizimin e Lidhjeve Rrajonale të futbollit, dhe aftësimin e zyrtarëve të klubeve që dy ditë me radhë po mbahet seminari “FIFA Connect Platform” i organizuar nga UEFA me ligjërues, përgjegjësinë për…

P