Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Grassroots

Grassroots, Kryesore

Nis projekti ‘Kinder League’ në Prizren 

15 janar, 2023 – Këtë fundjavë ka filluar projekti ‘Kinder League’ në Prizren, në organizim të Lidhjes Rajonale të Futbollit të Prizrenit, në bashkëpunim me Federatën e Futbollit të Kosovës, në kuadër të programit “Grassroots”. Ky projekt organizohet në këtë formë në disa qytete të…

Grassroots, Lajmet

Në Gjilan u mbajt festivali i futbollit 

4 qershor, 2022 – Në kuadër të programit “Grassroots”, sot në Gjilan, në bashkëpunim me Drejtorin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të kësaj komune si dhe me mësimëdhënësit e edukatës fizike dhe sportit, Federata e Futbollit të Kosovës ka organizuar festivalin e futbollit për nxënësit…

P