Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Grassroots

Grassroots, Lajmet

U mbajt aktiviteti “Grassroots Festival” 

1 prill, 2019 – Në kuadër të programit “Grassroots”, më 30 e 31 mars, Federata e Futbollit e Kosovës ka organizuar “Grassroots Festival” në Fushë Kosovë, ku janë përfshirë mësimdhënës të shkollave fillore dhe të mesme të komunës së Fushë Kosovës. Në këtë aktivitet po…

Grassroots, Lajmet

Argëtim me lojën e futbollit 

29 mars, 2019 – Federata e Futbollit e Kosovës po vazhdon t’u kushtojë vëmendje dhe përkujdesje fëmijëve me nevoja të veçanta në kuadër të programit të UEFA-s “Grassroots”. Ashtu sikurse në vitin e kaluar edhe sivjet po mbahen aktivitetet me shtresa të ndryshme të shoqërisë…

Grassroots

U mbajt turne futbolli me fëmijët me nevoja të veçanta 

25 maj, 2018 – Në kuadër të projektit “We are all Equal – Të gjithë jemi të barabartë”, që është pjesë e programit “Grassroots” të Federatës së Futbollit e Kosovës, sot, në fushat me bari sintetik në stadiumin e KF “Ramiz Sadiku” është mbajtur turneu…

P