Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kombetaret

Kombetaret, Kombëtarja A, Kryesore

Kombëtarja udhëtoi për në Maltë 

15 nëntor, 2018 – Ekspedita e Kombëtares së Kosovës e kryesuar nga presidenti Agim Ademi, anëtarët e KE-së dhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu, sot, ka udhëtuar drejt La Valetas, ku të shtunën, do ta zhvillojë ndeshjen e radhës në kuadër të Grupit 3 të…

P