Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kryesore

Kryesore

Presidenti Ademi uron gazetarët sportivë 

2 korrik, 2022 – Komuniteti i gazetarëve sportivë në mbarë botën sot shënon ditën botërore të gazetarëve sportivë. E në këtë ditë të shënuar, presidenti Agim Ademi nëpërmjet një mesazhi ka uruar tërë drejtuesit dhe anëtarët e Shoqatës së Gazetarëve Sportivë të Kosovës dhe tërë…

Kryesore

Këtë fundjavë po mbahet Kupa e Diasporës në Gjermani 

25 qershor, 2022 – Këtë fundjavë në Offenbach po mbahen garat për Kupën e Diasporës në Gjermani nën përkujdesjen e Federatës së Futbollit Shqiptar në Gjermani. Në këtë garë po marrin pjesë 10 klube shqiptare, disa prej të cilave në edicionin e kaluar arritën suksese…

P