Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kryesore

Kryesore

Emir Sahiti i bashkohet Kombëtares së Kosovës 

28 dhjetor, 2021 – Futbollisti i Hajdukut të Splitit, Emir Sahiti ka vendosur që t’i bashkohet Kombëtares së Kosovës. Ai, pas takimit të sotëm me presidentin Agim Ademi, e ka nënshkruar shkresën nëpërmjet të cilës do t’i kompletohet dokumentacioni i nevojshëm për t’u paraqitur në…

Aktivitete, Kryesore

FFK bëhet edhe me një sponsor 

26 dhjetor, 2021 – Numri i bizneseve të cilat po vendosin të bashkëpunojnë me Federatën e Futbollit të Kosovës po rritet gjithnjë e më shumë. Sot, presidenti Agim Ademi ka arritur marrëveshje me sponsorin e ri, kompaninë Al Trade Center. Marrëveshja është nënshkruar nga presidenti…

Kryesore

Urimi i presidentit Ademi për Krishtlindje 

Të nderuar, drejtues të klubeve, trajnerë, futbollistë, gjyqtarë, tifozë, gazetarë sportivë, qytetarë të Republikës së Kosovës të besimit të krishterë! Me rastin e festës së Krishtlindjes, kam kënaqësinë që në emrin tim dhe KE të FFK-së të ju uroj përzemërsisht këtë festë juve dhe familjeve…

Kryesore

Amir Rrahmani futbollisti më i mirë i vitit 2021 

22 dhjetor, 2021 – Kapiteni i Kombëtares së Kosovës dhe anëtari i klubit italian, Napoli, Amir Rrahmani është zgjedhur futbollisti më i mirë i vitit 2021 në manifestimin tradicional të FFK-së “Laureatët e Vitit”. Rrahmani ka treguar formë të jashtëzakonshme gjatë këtij viti, si në…

P