Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kryesore

Aktivitete, Kryesore

KEP sponsor i ri i FFK-së 

16 dhjetor, 2021 – Federata e Futbollit e Kosovës është bërë me  partner të ri. Bëhet fjalë për institucionin mikro-financiar KEP. Nënshkrimi i marrëveshjes është bërë, sot, në selinë e FFK-së nga presidenti Agim Ademi dhe kryeshefi ekzekutiv i KEP-it, Shpend Nura. Kjo marrëveshje vjen…

Kryesore

Mesazhi i presidentit Ademi pas përfundimit të stinorit vjeshtor 

12 dhjetor, 2021 – Presidenti Agim Ademi nëpërmjet një mesazhi ka përgëzuar klubet për përfundimin e suksesshëm të stinorit vjeshtor të garave. Presidenti Ademi ka vlerësuar kontributin e secilit të përfshirë në futboll për garë korrekte dhe cilësore, teksa ka veçuar sistemin VAR, si një…

Aktivitete, Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

11 dhjetor, 2021 – Komiteti Ekzekutiv i FFK-së mbajti mbledhjen e vet të radhës, nën drejtimin e presidentit Agim Ademi, e  ku diskutoi për shumë çështje në futbollin  e Kosovës. KE analizoi rrjedhën e garave që tashmë janë në përmbyllje të stinorit vjeshtor me konstatimin…

P