Category: Lajmet

Lajmet

Më 26 tetor, Llapi – Kosova Düsseldorf 

18 tetor, 2021 – Në organizim të Federatës së Futbollit të Kosovës, më 26 tetor do të zhvillohet ndeshja revyale ndërmjet fituesit të Kupës së Kosovës, Llapit dhe fituesit të Kupës së Diasporës, Kosova Düsseldorf. Ndeshja do të zhvillohet në stadiumin me bari sintetik në…

P