Category: Lajmet

Lajmet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, Ismet AHMETI, më datën 29.10.2013, lidhur më regjistrimin e ndeshjeve të javës së  13-të  për Kampionatin 2013/14,  – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së Kosovës në futboll (kategoria e SENIORËVE), andaj duke u…

Lajmet

Orari dhe gjyqtarët e ndeshjeve të mesjavës 

Janë përcaktuar gjyqtarët e ndeshjeve të javës së 13-të në Raiffeisen Superligë dhe të javës së 12-të në Ligën e Parë. Këto sfida do të zhvillohen gjatë kësaj mesjave, derisa ndeshja hapëse do të jetë ajo ndërmjet Hysit dhe Ferizajt, që zhvillohet, të martën, në…

Lajmet

Vendimi i shkallës së dytë 

KOMISIONI PËR ANKESA i Shkallës së dytë, në përbërje Afrim Prekazi, kryetar dhe Agim Baftiri e Sitki Baftiu anëtarë, në mbledhjen e vet të datës 24.10.2013, shqyrtoi ankesën e KF “Trepça 89” nga Mitrovica, parashtruar në vendimin e Komisarit të Garave për Raiffeisen Superligës së Kosovës…

Lajmet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përberjë ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e vet të mbajtur më datë  24.10.2013  shqyrtoi procedurat e inicuara nga ana e komesarit të garave për Ligën e dytë dhe…

Lajmet

Orari dhe gjyqtarët e ndeshjeve 

Janë caktuar gjyqtarët e ndeshjeve të javës së 12-të në Raiffeisen Superligë dhe të javës së 11-të në Ligën e Parë. Kjo javë nis me ndeshjen ndërmjet Ferizajt dhe Prishtinës, e cila do të zhvillohet, të premten, në orën 15:00, në stadiumin “Ismet Shabani” në…

Lajmet

Buletini i futsallit 

Janë zhvilluar ndeshjet e javës së parë në Superligën e Kosovës në futsall. Më poshtë e gjeni buletinin nr 1.                             BULETINI nr. 1   Feniksi (Drenas)-Mitrovica (Mitrovicë)         9:3 Besa (Pejë)- Liburni (Gjakovë)                       2:6 Artana (Novo Bërd)-Juniku (Junik)               6:7 Përlepnica (Gjilan)-BB Lllapi (Podujevë)     2:2  …

Lajmet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni  Shala – anëtar, në mbledhjet e tyre të mbajtura me datë ; 22.10.2013 shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhjet e kaluara si dhe inicimet e filluara nga…

Lajmet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, Ismet AHMETI, më datën 22.10.2013, lidhur më regjistrimin e ndeshjeve të javës së  11-të  për Kampionatin 2013/14,  – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së Kosovës në futboll (kategoria e SENIORËVE), andaj duke u…

P