Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Lajmet

Lajmet

Vendimet e Komisionit të Garave  

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në mbledhjen e mbajtur me 24..02.2023, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 21-të të Albi Mall Superligës në futboll për edicionin 2022/2023. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga zyrtarët e ndeshjeve,…

Kryesore, Lajmet

Albion Rrahmani sërish “Ylli i Javës” 

24 shkurt, 2023 – Federata e Futbollit e Kosovës dhe sponsori i Superligës, Albi Mall vazhdojnë ndarjen e çmimit “Ylli i Javës”. Ky çmim për javën e 21-të në Albi Mall Superligë i ka takuar futbollistit të FC Ballkani, Albion Rrahmani. Vlerësimi i më të…

P