4 nëntor, 2022 – Njëra nga tri fushat e blerta në Kampin Nacional të FFK-së në Hajvali, pasditen e së premtes, ishte vërshuar nga vajzat njomake nga mbarë Kosova. Arsyeja që ato kishin lënë për disa orë çerdhet dhe shkollat e tyre ishte fillimi i…