Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Statistika

Statistika

Statistikat e Raiffeisen Superligës pas javës së 26-të 

Statistikat e përgjithshme të Raiffeisen Superligës pas javës së 26-të: Renditja e plotë e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, kartonët, statistikat e futbollistëve, periudha e golave të shënuar etj. Renditjen e golashënuesve pas javës së 26-të e kryeson sulmuesi i Besës, Kastriot Rexha me 12 gola. [su_document url=”http://federata.bega07.com/wp-content/uploads/2016/04/Statistikat-e-Raiffeisen-Superliges-Java-26.docx”…

Statistika

Statistikat e Raiffeisen Superligës pas javës së 25-të 

Statistikat e përgjithshme të Raiffeisen Superligës pas javës së 25-të: Renditja e plotë e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, kartonët, statistikat e futbollistëve, periudha e golave të shënuar etj. Renditjen e golashënuesve pas javës së 25-të e kryesojnë dyshja Blerand Kurtishaj i Trepçës’89 dhe Kastriot Rexhaj i Besës,…

Statistika

Statistikat e Raiffeisen Superligës pas javës së 24-t 

Statistikat e përgjithshme të Raiffeisen Superligës pas javës së 24-t: Renditja e plotë e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, kartonët, statistikat e futbollistëve, periudha e golave të shënuar etj. Renditjen e golashënuesve pas javës së 22-të e kryesojnë dyshja Blerand Kurtishaj i Trepçës’89 dhe Kastriot Rexhaj i Besës,…

Statistika

Statistikat e Raiffeisen Superligës pas javës së 23-të 

Statistikat e përgjithshme të Raiffeisen Superligës pas javës së 22-të: Renditja e plotë e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, kartonët, statistikat e futbollistëve, periudha e golave të shënuar etj. Renditjen e golashënuesve pas javës së 22-të e kryesojnë dyshja Blerand Kurtishaj i Trepçës’89 dhe Kastriot Rexhaj i Besës,…

Statistika

Statistikat e Raiffeisen Superligës pas javës së 22-të 

Statistikat e përgjithshme të Raiffeisen Superligës pas javës së 22-të: Renditja e plotë e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, kartonët, statistikat e futbollistëve, periudha e golave të shënuar etj. Renditjen e golashënuesve edhe pas javës së 22-të e kryeson sulmuesi i Trepçës’89, Blerand Kurtishaj, me 10 gola. [su_document url=”http://federata.bega07.com/wp-content/uploads/2016/03/Statistikat-e-Raiffeisen-Superliges-Java-22-3.docx”…

P