Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Telegrame

Lajmet, Telegrame

Telegram ngushëllimi për familjen Alidema 

Prishtinë – 30 tetor, 2021 E nderuara Familje Alidema, Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të më të dashurit tuaj dhe njërit prej punëtorëve të dalluar të futbollit kosovar, Sylejman Alidema, andaj më lejoni që në emrin tim, të KE…

Telegrame

Reagimi i FFK-së për promon e Evropianit 2024 

6 tetor, 2021 – Federata e Futbollit e Kosovës sqaron opinionin se ka reaguar në UEFA për çështjen e videos promovuese të Kampionatit Evropian 2024 dhe zyrtarët e saj janë zotuar për përmirësimin e saj. Kosova e ka stemën e vet në selinë e UEFA-s…

P