Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor  

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 01.02.2023, shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjes së Superkupës së Kosovës, Llapi-Ballkani, zhvilluar…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 26.01.2023, shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjes së Superkupës së Kosovës, Llapi-Ballkani, zhvilluar…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave   

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 25.01.2023, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjes së Superkupës së Kosovës, Llapi-Ballkani, zhvilluar më 21.01.2023 në Antalia të Turqisë….

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave  

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 07.12.2022, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjes së mbetur të xhiros së 7-të të Albi Mall Superligës në futboll,…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 02.12.2022, shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 18-të Albi Mall…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 01.12.2022, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjes së mbetur të xhiros së 3-të të Albi Mall Superligës në futboll,…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në mbledhjen e mbajtur me 29.11.2022, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 18-të të Albi Mall Superligës në futboll për edicionin 2022/2023. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga zyrtarët e ndeshjeve,…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 25.11.2022, ka diskutuar për dy ndeshjet e fundit të 1/16-të së finales së Kupës së Kosovës për edicionin 2022/2023….

P