Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 22.04.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 25-të për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përberjë ; Dukagjin Gashi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala , në mbledhjen e mbajtur me datë 18.04.2014 ( ditë e premtë ) shqyrtoi procedurat e hapura ( të pa përfunduarat ) nga mbledhja e kaluar…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 15.04.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 24-të për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e vet të mbajtur me date 11.04.2014 ( ditë e premtë ora 15,00 ) shqyrtoi procedura e hapura nga mbledhja e kaluar…

Vendimet

Vendimi i Komisionit për Ankesa 

KOMISIONI PËR ANKESA (i Shkallës së dytë) në përbërje Afrim PREKAZI,Kryetar, Agim Bahtiri  e Sitki Baftiu anëtarë, në tubimin e datës 11.04.2014, për të vendosur lidhur më Ankesën e FK “Lepenci” nga Kaçaniku në Vendimin e Komisarit të garave të Ligës së Parë, lidhur më…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 08.04.2014 ( ditë e premtë – ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave për të gjitha…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni  Disiplinor i shkallës së pare  në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë   04.04.2013 ( ditë e premtë  ora 15,00 ) shqyrtoi procedura e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe…

P