Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 10.12.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të fazës së 1/8 së finales së Digitalb Kupës së Kosovës për edicionin 2019/2020,…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe  Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 06.12.2019, shqyrtoi procedurat  e inicuara disiplinore nga ana e Komisionit të Garave  pas përfundimit të ndeshjeve nga java…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor – 03.12.2019 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 03.12.2019 shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit dhe për të njejtat duke iu…

Vendimet

Vendim i Komisionit për ankesa 

Komisioni për ankesa – shkalla e dytë  në përbërje; Sitki Baftiu –  kryetar dhe Remzi Azemi e Dren Paca – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë  03.12.2019 , shqyrtojë ankesën  e parashtruar nga ana  e KFF “A&N“ nga Prizreni duke atakuar vendimin e Komisionit …

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 03.12.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës dhe Ligës së Parë për Kampionatin 2019/2020, administroi tërë materialin e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 29.11.2019 shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore  nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e Komisionit…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë, në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 26.11.2019, shqyrtoi procedurat e iniciuara disiplinore nga ana e komisioneve të garave, pas përfundimit të ndeshjeve nga java e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 25.11.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës dhe Ligës së Parë për Kampionatin 2019/2020, administroi tërë materialin e…

P