Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Vendimet

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Haki Xhemjali kryetar , Sitki Baftiu dhe Remzi Azemi anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 04.05.2023 shqyrtoi ankesën e KF ”Liria” me nr Reference 1312/1 datë 25.04.2023 që ka atakuar vendimin e Komisionit të Garave…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 02.05.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati anëtarë në mbledhjen e mbajtur me 02.05.2023, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 31-të të Albi Mall Superligës dhe ndeshjeve të xhiros së…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 26.04.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në mbledhjen e mbajtur me 25.04.2023, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 30-të të Albi Mall Superligës dhe ndeshjeve të xhiros së 23-të të Viva Fresh Ligës së Parë, Grupi A dhe Grupi…

Vendimet

Vendim i KG-së për ndeshjen Vjosa – Fushë Kosova 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë të FFK-së, në përbërje: Abdyl Bellopoja – kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati- anëtarë, në mbledhjen e vetë të mbajtur me datë: 25.04.2023, duke vendosur lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të javës së 23-të të Viva…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 22.04.2023, ka diskutuar për ndeshjet e kthimit të gjysmëfinales së Kupës së Kosovës për edicionin 2022/2023. Pas shqyrtimit komplet…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor  

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 18.04.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së…

P