Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje  Dukagjin Zefi – krzetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë  02.04.2015 (ditë e enjte – ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë, në mbledhjen e vet të mbajtur me date 30.03.2015 (ditë e hënë  ora 14,00 ) shqyrtoi procedura e hapura nga mbledhja e kaluar e Komisionit Disiplinor datë 27.03.2015 ) si dhe inicimet e zhvilluara nga ana e komisarëve të…

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

1.Ndaj Perfaqesuesit zyrtar te KF “ Rahoveci” Gazmend Daka  ( motivi-largim nga bankina per  fyerje dhe sjellje jo sportive ndaj asistentit te dyte Bujar Haradinaj ne ndeshjen Kf R ahoveci – Kf Ballakani e zhvilluar me dt 28.03.2015 e zhviluar ne Rahovec)   KËSHILLË JURIDIKË: Pala…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e vet të mbajtur me datë 27.03.2015 (ditë e premte ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarit të garave pas përfundimit të ndeshjeve të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor  i shkallës së parë, në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 24.03.2015 ditë e martë ora 14,00, shqyrtoi procedurat e hapura si dhe inicimet e filluara nga ana e…

Vendimet

Inicime të procedurës disiplinore 

Komisari i Garave pas shqyrtimit të gjitha materialeve nga zyrtarët e ndeshjeve të javës së 19-të në Raiffeisen Superligë, ka ndërmarrë   INICIM TË PROCEDURËS DISCIPLINORË   NDAJ: 1.Inicohet procedurë disiplinore ndaj KF “Drenica” për lëshime në organizimin e ndeshjes  gjatë dhe pas përfundimit  të  saj,…

Vendimet

Vendime të Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 20.03.2015 – ditë e premtë ora 14,00 shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar datë 17.03.2015 dhe për të njejtat duke iu referuar raporteve të zyrtarëve dhe deklaratave plotësuese të kerkuara, konform Dispozitave të Rregullores…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 17.03.2015 ( ditë e martë ora 14,00 ) shqyrtoi inicimet e filluara nga ana e komesarit të garave të Raiffeisensuperligës dhe Ligës së pare , për të padisiplinuarit gjatë gjatë dhe pas përfundimit të ndeshjeve të…

P