Category: Vendimet

Vendimet

Vendime të Komisarit të Garave 

Komisari i Garave i Raiffeisen Superligës ka vendosur       INICIM të  PROCEDURËS DISCIPLINORË  ndaj   1.Ndaj kryetrajnerit te Kf “DRENICA” Tahir Lushtaku me nr lib – 111 (motivi- sjellje jo sportive ndaj referit kryesore gjate dhe pas perfundimit te ndeshjes , Kf Istogu…

Vendimet

Vendime të Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë, në përbërje; Dukagjin Zefi- kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 13.03.2015 –ditë e premte, ora 14,00, shqyrtoi inicimet e filluara nga ana e Komisarit të Garave pas përfundimit të ndeshjeve…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për ankesa në përbërje; Afrim Prekazi – kryetar dhe  Agim Bahtiri e Sitki Baftiu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 10.03.2015 ( ditë e martë ora 12,00 ) shqyrtoi  ankesën e klubit të futbollit “ Feronikeli “ nga Drenasi me numër 14/2015…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor  i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin  Zefi  – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 04.03.2015 (ditë e mërkurë  – ora 14:00 ) shqyrtoi inicimin e filluar nga ana e Komisarit të Garave të…

Vendimet

Vendim i Komisarit të Garave 

Komisari i Garave mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për :     INICIM TË PROCEDURËS  DISCIPLINORE 1.Ndaj lojtarit të KF “Feronikeli” Xhevdet Shabani me nr lib. 30588 dhe nr licen 8 –(motivi fyerje dhe sharje…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së pare  në mbledhjen e mbajtur me date  20.11.2014 , shqyrtoi inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve nga javet e fundit dhe për të njejtat duke iu referuar  raporteve të zyrtarëve , konform Displozitave…

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për INICIM të  PROCEDURËS  DISCIPLINORE   NDAJ 1.Ndaj lojtarit te KF ”LIRIA” Fitim Krusha me nr lic 7 dhe nr lib 5292 (motivi- pas perfundimit te ndeshjes…

P