Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përberje ; Dugagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 10.10.2014 ( ditë e premtë ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit…

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për :   INICIM TË  PROCEDURËS DISCIPLINORË  NDAJ: 1.Lojtarit të KF “HAJVALIA, ARMEND KASTRATI, me nr. Licence, 19 dhe libreze 3820, i ndëshkuar me  karton te kuq(…

Vendimet

Inicime të procedurës disiplinore 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për : INICIM të  PROCEDURËS  DISCIPLINORE  ndaj:   3.1. Personit zyrtar të ndeshjes Bekim Haxhibeqiri i KF”RAHOVECIT”, (motiv- kundërshtim ne vendimet e referit në…

Vendimet

Disiplinori, gjoba për Lushtakun e Hajrizin 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 08.10.2014 ( ditë e merkure ora 10,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar me datë 07.10.2014, konform Dispozitave të Rregullores disiplinore sjelli këto     V E N D…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i garave i Ligës së Parë, në cilësi të udhëheqësit të garave në Ligën e Parë të Kosovës në futboll, më datën 07 .10.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 7-të e Ligës së Parë (kategoria e seniorëve) të vlefshme për…

Vendimet

Trepça-Prishtina regjistrohet me rezultat zyrtar 

KOMISARI i GARAVAE të Raiffeisen Superligës së Kosovës në futboll, pas kompletimit të gjithë materialit të domosdoshëm për regjistrimin e ndeshjëve të Javës së 7-të, e posaqërisht të ndeshjës së ndërprerë Trepça-Prishtina, bazuar në gjithë materialin ekzisstues në lëndë e në përputhje të dispozitave të…

P