Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

30.05.2014 – Komisioni Disiplinor i shkallës së pare  në mbledhjen e mbajtur me date  30.05.2014, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve  nga java e fundit dhe për të…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës,së Kosovës në futboll, më datën 27.05.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së  32-të  për Kampionatin 2013/14,  – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së Kosovës në futboll (kategoria e SENIORËVE), andaj…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

27.05.2014 – Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 27.05.2014 ( ditë e martë ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

 23.05.2014 – Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e vet të mbjatur me datë 23.05.2014 ( ditë e premtë – ora 15,00 ), shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar dhe për të njejtat duke iu referuar raporteve  të zyrtarëve nga ndeshjet…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

20.05.2014 – Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e vet të mbjatur me datë 20.05.2014 ( ditë e martë ora 16,00 ) shqyrtoi procedurat e  hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 20.05.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 31-të për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

16.05.2014 – Komisioni disiplinor i shkallës së pare në mbledhjen e mbajtur me date 16.05.2014 ( dit e premtë ora 16,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mblwedhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e filluara pas përfundimit të ndeshjeve të zhvilluara nga java…

P