Author: ffk

Main News, U21-en

Young Dardanians lose to Albania 

13 November 2020 – The Kosovo’s U21 National Team were defeated tonight by Albania U21. The match was played at Fadil Vokrri stadium within the European Cup 2021. The guests enjoyed the victory with the goal scored by Enis Çokaj in the 35th minute following…

Uncategorized

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 02.11.2020, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të Superligës dhe Ligës së Parë për Kampionatin 2020/2021, administroi tërë materialin e prezantuar nga…

P