off

FFK organizon kursin e trajnerëve për licencën UEFA A

5 maj, 2017 –  Federata e Futbollit e Kosovës, përkatësisht Qendra për Edukimin e Trajnerëve në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Futbollit organizon kursin për trajner për licencën UEFA A. Pjesa e parë e këtij kursi do të mbahet prej 22 maj deri më 3 qershor, kurse...
Posted On 05 Maj 2017
, By
off

U shpërndan licencat B të UEFA-s për brezin e tretë të trajnerëve

Sot  më 19 nëntor në Qendrën Sportive “Katana” në Kastriot u bë shpërndarja e Licencave “B” të UEFA-s, brezit të tretë të trajnerëve. Në fillim drejtori i Qendrës për Edukim i FFK-së, z. Malsor Gjonbalaj, ka përshëndetur vijuesit e këtij trajnimi dhe ka falënderuar instruktorët...
Posted On 19 Nën 2015
, By
off

Diplomuan trajnerët për Licencën B

Sot më 3 korrik Palestrën Sportive “Katana” u bë dorëzimi i diplomave për trajnerët të cilët me sukses e përfunduan trajnimin trejavorë për Licencë “B” UEFA, që u bë në kuadër të bashkëpunimit me Federatën Gjermane të Futbollit (DFB). Në këtë trajnim ishin përfshi 25 persona m...
Posted On 03 Kor 2015
, By
off

Seminari për trajner në fazën finale

Seminari për trajner të futbollit i nivelit  “Junioren Elitelizenz”, që po  organizohet nga Federata e Futbollit të Kosovës në bashkëpunim me Federatën e Futbollit të Gjermanisë tashmë ka arritur në fazën finale. Kjo është java e tretë e këtij seminari, e k...
Posted On 01 Kor 2015
, By
English