Grassroots

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Met Çeku- kryetar dhe Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Bekim Behrami – anëtarë në mbledhjen e përbashkët me lojtarë dhe zyrtarë të mbajtur me datë 22.01.2021, shqyrtoi të gjitha kërkesat e lojtarëve dhe trajnerëve në…

Kryesore

Prishtina fituese e Superkupës 

23 janar, 2021 – Skuadra e Prishtinës është fituese e Superkupës së Kosovës për edicionin 2019/20, pasi e ka mundur skuadrën kampione në fuqi, Dritën, në Antalia, me rezultat 3:1. Kjo ndeshje për herë të parë u organizua jashtë vendit, me pajtim të të dyja…

Lajmet

Gjithçka gati për ndeshjen e Superkupës 

21 janar, 2021 – Tashmë është gjithçka gati për ndeshjen e Superkupës ndërmjet Dritës dhe Prishtinës. Për herë të parë organizimi i ndeshjes së Superkupës do të bëhet jashtë vendit, më saktësisht në Antalia, në qendrën sportive Mardan. Klubet janë të obliguara t’i përmbahen masave…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Met Çeku – kryetar dhe Dukagjin Zefi, Luan Salihu, Avni Shala dhe Bekim Behrami – anëtarë, shqyrtoi rastin e klubeve në procedurë të hapur disiplinore për mos kryerje të obligimeve finaciare (pagave) ndaj lojtarëve sipas kontratave të…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Met  Çeku – kryetar dhe Dukagjin Zefi, Luan Salihu, Avni Shala dhe Bekim Behrami – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 13.01.2021 shqyrtoi procedurën e hapur disiplinore nga mbledhja  e datës 30.12.2020 ndaj kryetarit të FC…

P