Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Kombëtarja U15

Lajmet, U15

Kamp dyditor i Përfaqësueses U-15 në Gjermani 

Përfaqësuesja e Kosovës U-15 do të mbajë kamp dyditor në Gjermani, me futbollistë që janë me prejardhje nga Kosova por që luajnë në klubet gjermane. Kampi do të mbahet më 2 e 3 tetor, kurse janë të ftuar 23 futbollistë. Në këtë kamp me futbollistët…

Lajmet, U15

Grumbullim dyditor i Përfaqësueses U-15 

Trajnerët e Përfaqësueses U-15, Gazmend Haliti dhe Isa Sadriu kanë publikuar listën e futbollistëve të ftuar për grumbullimin e radhës dyditor, i cili do të mbahet më 13 e 14 shtator në stadiumin “Agron Rama” në Obiliq në orën 10:00. Lista e futbollistëve të ftuar…

Lajmet, U15

Grumbullim dyditor i Përfaqësueses U15 

17 gusht, 2016 – Trajnerët e Përfaqësueses U15, Gazmend Haliti dhe Isa Sadriu  kanë publikuar listën e futbollistëve të ftuar për grumbullimin dyditor, i cili do të mbahet më 23 e 24 gusht, në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot, në orën 10:00. Në fakt, për…

P