Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Lajme

Lajmet

Më 6 shkurt mbahet seminari për trajnerë 

3 shkurt, 2023 – Shoqata e Trajnerëve të Futbollit në bashkëpunim me FFK-në më 6 shkurt (e hënë) do të organizojë seminarin për trajnerë të klubeve të Albi Mall Superligës dhe klubeve të Viva Fresh Ligës së Parë. Seminari është njëditor dhe mbahet në selinë…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor  

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 01.02.2023, shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjes së Superkupës së Kosovës, Llapi-Ballkani, zhvilluar…

Kryesore

KE mbajti mbledhjen e vet të radhës 

1 shkurt, 2023 – Komiteti Ekzekutiv sot mbajti mbledhjen e vet të radhës nën drejtimin e presidentit Agim Ademi, ku diskutoi shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. KE analizoi dhe shqyrtoi ecurinë dhe zhvillimin e punimeve të Kuvendit të jashtëzakonshëm të FFK-së, duke…

Kryesore

Nga edicioni i ri nis Liga U21 

30 janar, 2023 – Duke filluar nga edicioni i ri 2023/24 në futbollin kosovar do t’i nisë garat edhe Liga U21. KE i FFK-së, në mbledhjen e fundit, ka marrë vendim për organizimin e kësaj lige, kurse pjesë e saj do të jenë ekipet e…

P