Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Vendime

Vendimet

Vendimi për ankesën e futbollistit Olti Sfeçla 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Remzi Azemi dhe Bekim Behrami anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 05.08.2022 shqyrtoi e ankesën me nr Reference 112/1 të futbollistit Olt Sfeçla lidhur me rastin e mospërmbushjes së obligimeve finnaciare ndaj…

Vendimet

Vendimet e Komisionit për Ankesa 

Vendimi për ankesën e KF “Flamurtari” lidhur me rastin e futbollistit Ardit Nika Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Remzi Azemi dhe Bekim Behrami anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 23.06.2022 shqyrtoi e ankesën e KF “ Flamurtari”…

Vendimet

Vendimet e Komisionit për Ankesa 

Vendimi për ankesën e FC Llapi lidhur me rastin e futbollistit Ahmet Haliti Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Remzi Azemi dhe Bekim Behrami anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 13.06.2022 shqyrtoi e ankesën e FC Llapi lidhur…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor  

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 08.06.2022 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjes finale të Kupës së Kosovës, ndeshjes…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 01.06.2022 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjes finale të kupës së Kosovës, ndeshjes…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave   

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 30.05.2022, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjes së finales së Kupës së Kosovës, Drita – Llapi  si dhe  ndeshjen…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 25.05.2022 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 36-të të BKT…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave   

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 24.05.2022, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 36-të të BKT Superligës dhe ndeshjen e parë të…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Remzi Azemi dhe Bekim Behrami anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 24.05.2022 shqyrtoi ankesën e KF “Vitia“, me nr reference 1069/1 të datës 20.05.2022  e cila kishte atakuar vendimin e Komisionit Disiplinor…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 20.05.2022 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 35të BKT Superligës,…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 17.05.2022 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 35të BKT Superligës,…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave  

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 17.05.2022, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 35-të të BKT Superligës dhe të xhiros së 27-të…

P