ffk-llogofinBanka Raiffesen vazhdon të mbështesë futbollin e Kosovës dhe do të vazhdojë bashkëpunimin me FFK-në, veç se tash do të ndihmojë grup-moshën e kadetëve.
Kështu që nga nesër do të nisë Liga unike e kadetëve e Kosovës me 12 skuadra, që përfshihen klubet e Vala Superligës së Kosovës. Kështu po nisë edhe një Ligë e kadetëve që do të jetë një ndihmesë e madhe për zhvillimin e kësaj grup-moshe si dhe do t’u ndihmojë edhe klubeve për zbulimin dhe zhvillimin e futbollistëve të rinj.