10 maj, 2019 – Komisioni i Shkallës së Parë për Licensimin e Klubeve për garat e UEFA-së, pas takimeve të veta nga data 2 maj deri sot me datë 10 maj ka shqyrtuar dokumentacionin e 7 klubeve që kanë aplikuar për procesin e licensimit për garat e UEFA-s për edicioni 2019/2020 dhe ka marrë vendim që t’ u jap licensat 7 klubeve si në vijim:
KF Feronikeli,
FC Prishtina,
FC Llapi
KF Drita,
KF Trepça 89
KF Ballkani dhe
KF Gjilani
Procesi i licensimit të klubeve për garat e UEFA-s për edicionin 2019/2020 ka filluar që nga 1 shkurti.