15 prill, 2019 – Presidenti Agim Ademi dhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu, me ftesë të presidentit të FSHF-së, Armand Duka, morën pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Federatës Shqiptare të Futbollit.