3 korrik, 2022 – Presidenti Agim Ademi gjatë qëndrimit në Ingolstadt është takuar me kryesuesin e sportit dhe kulturës së këtij qyteti, Gabriel Engert. Ky i fundit e vlerësoi nder për qytetin që sot e ka mysafir presidentin e FFK-së, teksa ia dhurojë librin e qytetit të Ingolstadtit. Presidenti Ademi e falënderoi atë për mikpritjen e ngrohtë dhe për lejimin e organizimit e turneut humanitar. Po ashtu, ai tha se ndihet krenar që shqiptarët janë të rëndësishëm për këtë qytet dhe për të gjithë Gjermaninë, teksa vlerësoi kontributin e shtetit gjerman në të gjitha sferat për Kosovën.