Agjenda e Kombëtares A dhe Kombëtares së Maltës
E hënë 08 tetor 2018                  
18.00 h         Stërvitja e Komb. Së Kosovës(e hapur për media 15 minuta)
Stadiumi “Fadil Vokrri”
E martë, 09 tetor 2018              
11.00 h         Stërvitja e Komb. Së Kosovës(e hapur për media 15 minuta)
Stadiumi “Fadil Vokrri{
 
18.00 h         Stërvitja e Komb. Së Kosovës(e hapur për media 15 minuta)
Stadiumi Fadil Vokrri
E mërkurë 10 tetor 2018                       
17:15 Konferenca për media e Maltës Stadiumi “Fadil Vokrri”
18:00 Stërvitja e Komb. së Maltës(e hapur për media vetëm 15 minuta)
Stadiumi “Fadil Vokrri”
19:00 Konferenca për media e Kosovës -Stadiumi “Fadil Vokrri”
19:30 Stërvitja e Komb. së Kosovës(e hapur për media 15 minuta)
Stadiumi “Fadil Vokrri”