Kjo është agjenda e Kombëtares A për miqësoren kundër Letonisë më 13 nëntor.
9 nëntor
14:00 – Stërvitja në stadiumin “Rexhep Rexhepi” – Drenas
15:30-15:45 Koha për intervista
10 nëntor
Stërvitja në stadiumin “Rexhep Rexhepi” – Drenas
15:30-15:45 Koha për intervista
11 nëntor
Stërvitja në stadiumin “Rexhep Rexhepi” – Drenas
15:30-15:45 Koha për intervista
 
12 nëntor
Stërvitja në stadiumin “Rexhep Rexhepi” – Drenas
15:30-15:45 Koha për intervista
 
Kjo është agjenda e Kombëtares U21 për dy ndeshjet kualifikuese kundër Izrealit dhe kundër Azerbejxhanit
E mërkurë, 8 nëntor
17:30 – Stërvitja në Stadiumin “Adem Jashari” – Mitrovicë
E enjte, 9 nëntor
19:00 – Ndeshja Kosovë – Izrael
E premte, 10 nëntor
12:00 – Stërvitja në Stadiumin e Flamurtarit
E shtunë, 11 nëntor
12:00 – Stërvitja në Stadiumin e Flamurtarit
E diel, 12 nëntor
Udhëtimi për në Baku në mëngjes