Më poshtë është agjenda e Kombëtareve U21 të Kosovës dhe Anglisë për ditën e sotme:

17:00 – Stadiumi “Fadil Vokrri” – Konferenca për media e Kosovës U21 (Rafet Prekazi dhe Eris Abedini)

17:30 – Stërvitja e Kombëtares U21 të Kosovës në stadiumin “Fadil Vokrri” (15 minutat e parë të hapura për mediat)

19:00 – Stërvitja e Kombëtares U21 të Anglisë në stadiumin “Fadil Vokrri” (15 minutat e parë të hapura për mediat)

20:30 – Konferenca për media e Anglisë U21 (mbahet në hotelin ku është e akomoduar kombëtarja angleze. Mediat tona mund të marrin pjesë në konferencë vetëm nga distanca përmes platformës “Zoom”. Gazetarët e interesuar për pjesëmarrje në konferencë duhet të na dërgojnë email në press@ffk-kosova.com dhe më pas ne do t’ua dërgojmë linkun për t’u përfshirë në platformë).