fifauefa12 prill
Mbërritja e anëtarëve të delegacionit të FIFA-s dhe UEFA-s. FFK-ja do të organizojë transportin nga aeroporti në hotelin “Swiss Diamond”
13 prill
9.30 – Kryetari Fadil Vokrri e pret në zyrën e tij delegacionin e FIFA-s dhe UEFA-s
10.30 – Takim me kryeministrin Isa Mustafa dhe ministrin e sportit, Kujtim Shala
11:30 – Takim me presidentin e shtetit, Hashim Thaçi
13:00 – Dreka
14:30  – Vizitë në stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë
17:00 –  Vizitë në stadiumin e qytetit në Prishtinë
19:30 – Darka
 
14 prill
10.00 – Sekretari i përgjithshëm i FFK-së, Eroll Salihu pret dhe e informon delegacionin mbi gjendjen e tanishme
11.30 – Takim i anëtarëve të Komitetit Ekzekutiv të FFK-së me delegacionin e FIFA-s e UEFA-s në hotel
13.00 – Dreka
14.00 – Mbyllja e vizitës së delegacionit të FIFA-s e UEFA-s