kupadigitalbNjoftohen përfaqësuesit e mediave (gazetarët, fotoreporterët dhe kameramanët), të cilët kanë aplikuar për akreditim për ndeshjen finale të Digitalb Kupës së Kosovës ndërmjet Prishtinës dhe Dritës, që do të zhvillohet të shtunën, më 28 maj, në orën 16:00 në Stadiumin e Qytetit në Prishtinë, se kartelat e akreditimit mund t’i marrin nesër në orën 12:00 në zyret e Federatës së Futbollit të Kosovës. Luteni që ta respektoni orarin.