22 mars, 2017 – Nesër më 23 mars, një ditë para ndeshjes Kosovë – Islandë, e cila zhvillohet në Shkodër, të dyja përfaqësueset do të mbajnë stërvitjet e fundit dhe konferencën për media në ambientet e stadiumit “Loro Boriçi”.
Agjenda për 23 mars
11:00 – Konferenca për shtyp e Islandës
11:30 – Stërvitja e Islandës
17:00 – Stërvitja e Kosovës
18:30 – Konferenca për shtyp e Kosovës