Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Aktualitet

Aktualitet, Lajmet

U hodh shorti i Ligës së Veteranëve 

5 shtator, 2019 – Sot është bërë tërheqja e shortit për kampionatin e parë në Ligën e Veteranëve, në të cilin do të marrin pjesë ekipe të ndara në 3 grupe. Pas garave në grupe do të luhet ‘play-off’-i, ku do të marrin pjesë 8…

Aktualitet, Kryesore

Presidenti Ademi takoi Sabri Hashanin 

4 shtator, 2019 – Presidenti Agim Ademi ka pritur sot ish-kreun e FFK-së, Sabri Hashani. Gjatë këtij takimi presidenti Ademi e njoftoi atë me rrjedhat dhe të arriturat e federatës në vitet e fundit. Ndërkaq, z. Hashani e përgëzoj presidentin Ademi për punën e bërë…

P